Ravintola Helsingin vierailukohteiden, kuten Linnanmäen, lähellä

Hurvittelitpa laitteissa Linnamäellä, nautit kulttuurista Helsingin kaupunginteatterissa tai Peacockissa tai osallistut tapahtumiin Messukeskuksessa tai Helsingin jäähallilla, jossain vaiheessa tulee takuulla nälkä. Silloin vatsasi kurnivaan kutsuun vastaa maukkaista ja reiluista annoksistaan tunnettu ravintola Weeruska Alppilassa.

Tilaa riittää, mutta suosittelemme pöytävarausta

Tämä suosittu kortteliravintola tarjoilee konstailematonta ruokaa huvipuisto Linnanmäen ja monien Helsingin kulttuurikohteiden ja tapahtuma-areenoiden välittömässä läheisyydessä. Weeruskan ravintolasalissa mahtuvat syömään lounasta ja illallista isotkin ryhmät, sillä asiakaspaikkoja on lähemmäs 200. Meille voi ja saa aina poiketa ilman pöytävarausta, mutta sujuvimmin palvelumme pelaa, jos suuremmat seurueet varaavat pöydän varauskalenteristamme tai soittamalla etukäteen.

Lounas tai illallinen kaikenkokoisille ryhmille Alppilassa

Weeruskalla on pitkät perinteet reilun ruoan ja palvelun tarjoajana Alppilassa. Meillä ruoka on hyvää ja saapuu pöytään ilman turhauttavaa odottelua, vaikka tulisitte isolla ryhmällä. Saman ravintolasalin nurkkaukset tarjoavat viihtyisät puitteet niin yksin syömään ja tuopilliselle poikkeavalle, kuin suurille seurueille. Kabinetissamme voi järjestää perhejuhlia tai muita tilaisuuksia.

Lapsiystävällinen ravintola Linnamäen lähellä

Ennen illan pimenemistä Weeruska on monipuolinen perheravintola. Esimerkiksi Linnanmäellä vierailleet lapsiperheet löytävät ruokalistaltamme vaivatta syötävää kaikenikäisten makuun - valittavana on herkkuja pihvistä pizzaan ja burgerista itsetehtyihin lihapulliin. Panostamme lapsiystävällisyyteen etenkin menun ja palvelun osalta. Kokemuksemme mukaan kortteliravintolan lämmin tunnelma, mutkaton palvelu ja maukas ruoka miellyttävät koko perhettä. Helsingin vierailua on mukava jatkaa maha täynnä.

Ravintola sopii myös yrityslounaille ja tapaamisille

Weeruskan rauhallisempiin nurkkauksiin tai 10 henkilön kabinettiin voit sopia myös rennon yritystapaamisen vaikkapa liikelounaan tai lasillisen äärelle. Myös laajempi lounas tai illallinen kokousväelle onnistuu meillä mutkattomasti. Lounasaikaan ravintolasta voi valita noutopöydän tai lounasannoksen. Mikäli haluat varata pöydän tai kabinetin kokousporukalle, kannattaa soittaa ja pyytää varaus rauhalliseen paikkaan.

Yhdistä kulttuurivierailuun illallinen Helsingissä

Jos suunnitelmissa on esimerkiksi konsertti- tai teatterivierailu Helsinkiin, kannattaa ohjelmaan mahduttaa ehdottomasti myös viihtyisä ruokailuhetki. Weeruskan laajaan ruokalistaan voi tutustua etukäteen ja kiireiset vierailijat voivat tilata ruoat valmiiksi aikataulua jouduttamaan. Tarjoamme kulttuurinnälkäisille seurueille herkullista sulateltavaa ennen tai jälkeen näytöksen. Varaa siis illallinen Weeruskasta ja anna Helsingin tarjota parastaan!

Aina tilaa Alppilan kantiksille

Kortteliravintola Weeruska on nimensä mukaisesti aina valmis palvelemaan lähiseudun lounastajia ja iltamyöhään aterian ääressä viihtyviä kantiksiaan. Emme koskaan varaa jokaista pöytää täyteen ennakkoon, vaan haluamme, että myös piipahtajille löytyy paikka ravintolasalistamme. Weeruskaan on mukava jäädä myös vatsa täynnä lukemaan päivän lehdet ja seuraamaan vilkkaan ravintolan tapahtumia. Yhdestä nurkkauksesta löydät seurapelejä ja kirjoja, joita voi napata myös mukaansa kotona luettavaksi ota yksi, jätä yksi -periaatteella.

Poikkea kesäterassille virkistymään tai viipymään

Kesällä laajennamme Weeruskan asiakaspaikkoja aurinkoisen terassin puolelle. Alppilan kuumat kesäkadut johtavat kuin huomaamatta istahtamaan vaahteran varjoon tai ruskettamaan nenää aurinkopaikalla tuopillisen tai toisenkin ajaksi. Myös ruokailu onnistuu halutessasi ulkosalla. Nauti lounas noutopöydästä tai pizza tai muu herkku ruokalistalta valintasi mukaan ilmastoidussa sisäsalissa tai kesäiseen tyyliin terassilla.

Suorinta tietä syömään!

Ravintola Weeruskaan on lyhyt ja helppo reitti syömään mm. Linnanmäeltä, Sea Life Helsingistä ja Peacock-teatterista, Helsingin jäähallilta, Olympiastadionilta, Messukeskuksesta sekä Helsingin kaupunginteatterista ja Kulttuuritalolta. Kävelymatkan päässä sijaitsevat myös Alppipuisto, Lenininpuisto, Kallio ja Puu-Vallila. Joten tervetuloa lepuuttamaan jalkoja ja täyttämään vatsa Weeruskaan, oletpa sitten kotikulmiltamme tai asioit muina turisteina Helsingissä!