Lapsille

Lapsiystävällinen ravintola Weeruska

Alla muutama varta vasten lapsille suunniteltu ravintola-annos. Kokemuksemme mukaan maistuvat monen ikäiselle jälkikasvulle hyvin, eli heikunkeikun herkuttelemaan vaan! Sijaitsemme lähellä Linnanmäkeä.

Huomaa myös, että lapset syövät edullisemmin. Päivän Lounas buffasta alle 12-v on ikävuoden mukaan 1 € / vuosi.

Lapsille

WEERUSKAN LASTENLISTA
Alle 12 vuotiaille

”En halua” (L, G) 9,00 €
Nakkeja, tomaattimajoneesia ja maalaisranskalaisia

”Mitä?” (L, G) 9,00 €
Päivän tuoretta kalaa paistettuna, perunamuusia ja tilli-kermaviilikastiketta

”Mennään mäkkiin” (L, *) 9,00 €
Juustohampurilainen – Suomalainen naudan täyslihapihvi, Jukolan Cheddar-juusto, ketsuppia ja maalaisranskalaisia

”En tiedä” 9,00 €
Lasten pizza kahdella valitsemallasi täytteellä

Lasten ravintola lähellä Lintsiä

Weeruska on Helsingin lapsiystävällisten ravintoloiden listalla, kuinkas muutenkaan, sillä meillä perheiden viihtyvyyteen panostetaan tosissaan – mutta asianmukaisesti leikkimielellä. Lapsille löytyy tietenkin oma ruokalista, mutta pienten ravintolaelämystä parannetaan myös tarjoamalla lapsille leikkipaikka ja mukavaa puuhailua ravintolakäynnin ajaksi. Jos taas etsit lapsiystävällistä kahvilaa Alppilan seudulta, tervetuloa Weeruskaan myös viettämään rentouttavaa kahvitaukoa.

Weeruska on loistava ravintola lasten kanssa Helsingissä - lapsiystävällinen ravintola lähellä Lintsiä

”Loistava ravintola lasten kanssa”

Meillä käy säännöllisesti lapsiperheitä, jotka tietävät, että vanhemmat saavat odotetun vapaahetken hyvän ruoan parissa ja lapsille tarjolla on muutakin virikettä. Tarjoilijoillamme ei mene sormi suuhun perheen pienempien pyyntöjen kanssa ja essun taskusta saattaa hyvinkin löytyä värikyniä ja tehtäviä ruokaa odotteleville. Siksi kuulemmekin usein hyvää palautetta syömään saapuneilta lapsiperheiltä. Ja ruokaansa tyytyväinen hymyilevä lapsi piristää kaikkien päivää!

Jos siis päämääräsi on Helsinki ja etsit lasten ravintolaa, jossa te kaikki voitte viihtyä, tervetuloa Weeruskaan. Sijaintimme on hyvä erityisesti Linnanmäeltä tai Sea Lifesta tekemistä lapsille hakevien kannalta.

Tutustu myös aikuisten ruokalistaan sekä jälkiruokavaihtoehtoihin.