Vastuullisuus

Huolehdimme henkilökunnasta ja ympäristöstä

 

Perheyritys Ravintolakolmio-konsernin arvot ovat aina olleet kumppani- ja yhteiskuntavastuullisia. Henkilökunnan terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on meille tärkein tehtävämme. Yhteistyökumppanimme valitsemme saman arvomaailman perusteella. Näin on ollut nelikymmenvuotisen tarinamme alusta alkaen, vuodesta 1979.

Ympäristövastuu on Ravintolakolmio-konsernissa juuri nyt erityisen huolellisen tarkastelun kohteena. Pyrimme parhaamme mukaan kantamaan vastuumme myös tällä tärkeällä saralla. Ravintolaliiketoiminta kuluttaa luonnonvaroja monella sektorilla. Energiankulutus, kemikaalit, ruokahävikki ja jätteet ovat alamme suurimmat ”paheet”.

Taloudellinen ja ekologinen tehokkuus tukevat useimmiten toinen toistaan. Toimimalla oikein ja järkevästi pystymme säästämään sekä rahaa että ympäristöä.

Ruoan alkuperä kiinnostaa kuluttajaa enemmän kuin koskaan. Ravintolakolmion ravintoloissa naudan, sian ja siipikarjan liha on lähes poikkeuksetta suomalaista. Lähituottajia ja sesongin raaka-aineita suosimme aina kuin mahdollista. Vegaaniruokia lisätään listoille koko ajan.

Tutustu Ravintolakolmio-konsernin vastuullisuusraporttiin >>

 

Joonas Keskinen
Kentän johtaja, Senior Partner, toisen polven perheyrittäjä
Ravintolakolmio-konserni