Kasvisravintola

Haussa kasvisravintola Helsingistä?

Tule Weeruskaan

Kasvisravintola Helsinki - Weeruskan kasvisruokalista sopii myös vegaanille. Kuvassa punajuuripihvit kasvispedillä.
Kuvan lähde: Weeruska

Weeruska on klassikko Helsingin ravintoloiden joukossa. Korttelin kulmassamme on tarjottu ruokaa kirjavalle asiakaskunnalle jo 60-luvulta lähtien. Paljon on kuitenkin muuttunut niin seiniemme sisällä, kuin asiakkaiden ruokailutottumuksissakin. Vuonna 2016 Weeruska on sitä haluaville asiakkailleen kasvisravintola siinä kuin vegaaniravintolakin. Olemme lisänneet ruokalistallemme vaihtoehtoja kasvisyöjille ja kysyntää niille selvästi on. Olemme siis oikealla tiellä. Tuttuja klassikkoannoksia emme silti tule muuttamaan, vaan tarkoitus on laajentaa menua palvelemaan yhä monipuolisempaa yleisöä.

Palvelemme myös vegaaniravintolana

Vegaaniset annoksemme valmistetaan omassa keittiössä täysin kasviperäisistä raaka-aineista. Näillä annoksilla nälkä lähtee ja vesi herahtaa kielelle jo annosten sisältöön tutustuessa. Vegaaniruokamme ei todellakaan ole vain kasvissyöjille suunnattua, vaan suosittelemme muitakin maistamaan terveellisiä ja ravitsevia kasvisannoksia.

Katso kasvisruokalista ja tule kokeilemaan

Ruokalistaltamme löytyy kasvisannoksia niin pihvien, pizzojen kuin hampurilaistenkin ystäville. Tervetuloa viettämään viihtyisää iltaa ja herkuttelemaan, olipa ruokavaliosi millainen tahansa!

Kasvisruokalistaan >>

Muut ruokalistamme: