Lapsille

Lapsille

Tässä muutama varta vasten lapsille suunniteltu ravintola-annos. Kokemuksemme mukaan maistuvat monen ikäiselle jälkikasvulle hyvin, eli heikunkeikun herkuttelemaan vaan!

Lapsille

Tykinkuulat (VL, G)
Weeruskan lihapullia, muusia, kermakastiketta ja salaattia
8,00 €

Nauravat nakit (VL, G)
Nakkien kaverina perunamuusia ja salaattia
8,00 €

Merenneidon lohta (VL, G)
Lohen seurana perunamuusia ja sitruunaa
9,00 €

Norsun korva (L)
Leivitetty porsaanleike, maustevoita, ranskalaisia ja salaattia
9,00 €

Mummo Ankan broileria (L, G)
Broilerin rintafileetä kermakastikkeen kera sekä ranskalaisia ja salaattia
9,00 €

Hiewathan hampurilainen
Hampurilaisen välissä täyslihapihvi, cheddarjuustoa, salaattia, ketsuppia ja ranskalaisia
9,00 €

Lentävä lautanen (VL)
Lasten pizza 2 täytteellä
8,00 €

Lapsiystävällinen ravintola ja kahvila Helsinki | Jos etsit tekemistä lapsille Helsingissä, tule Weeruskaan syömään ja viihtymään.

Lapsiystävällinen ravintola lähellä Lintsiä

Weeruska on Helsingin lapsiystävällisten ravintoloiden listalla, kuinkas muutenkaan, sillä meillä perheiden viihtyvyyteen panostetaan tosissaan – mutta asianmukaisesti leikkimielellä. Lapsille löytyy tietenkin oma ruokalista, mutta pienten ravintolaelämystä parannetaan myös tarjoamalla lapsille leikkipaikka ja mukavaa puuhailua ravintolakäynnin ajaksi. Jos taas etsit lapsiystävällistä kahvilaa Alppilan seudulta, tervetuloa Weeruskaan myös viettämään rentouttavaa kahvitaukoa.

Weeruska on loistava ravintola lasten kanssa Helsingissä - lapsiystävällinen ravintola lähellä Lintsiä

”Loistava ravintola lasten kanssa”

Meillä käy säännöllisesti lapsiperheitä, jotka tietävät, että vanhemmat saavat odotetun vapaahetken hyvän ruoan parissa ja lapsille tarjolla on muutakin virikettä. Tarjoilijoillamme ei mene sormi suuhun perheen pienempien pyyntöjen kanssa ja essun taskusta saattaa hyvinkin löytyä värikyniä ja tehtäviä ruokaa odotteleville. Siksi kuulemmekin usein hyvää palautetta syömään saapuneilta lapsiperheiltä. Ja ruokaansa tyytyväinen hymyilevä lapsi piristää kaikkien päivää!

Jos siis etsit Helsingissä lasten ravintolaa, jossa te kaikki voitte viihtyä, tervetuloa Weeruskaan. Sijaintimme on hyvä erityisesti Linnanmäeltä tai Sea Lifesta tekemistä lapsille hakevien kannalta.